Esenyurt İstanbul Şampiyonasında Madalya Ve Kupaları Topladı

10-12 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonunda yapılan İstanbul Kulüpler Karate Şampiyonasına Esenyurt Belediyesi Spor işleri Müdürlüğü Alt Yapısı Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübü ve Yıldızlar spor kulübü  rekor katılım sağladı. Üç gün süren şampiyonada Esenyurtlu sporcular tüm kategoriler de yarıştı

İstanbul Kulüpler Karate Şampiyonasına Esenyurt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübü, Yıldızlar spor Kulübü rekor katılım sağladı.

İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğünün faaliyet programında yer alan İstanbul Kulüplerarası Takım Karate Şampiyonası Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonunda düzenlendi.

KUPA VE MADALYALAR ESENYURT’UN

Sporcularımızı yanıtlayan Esenyurt Belediyesi Karate Antrenörü Türkiye Karate Uluslararası Hakemi Kamil Üci Esenyurt Belediyesinde Göreve başladığım ilk günde karate do sanatı çalışmak isteyen sporcular ve velilerimiz ile toplantı yaptım.onlara  önce İstanbul şampiyonası ardından Türkiye şampiyonalarında başarılı olacak sporcular yetiştirmek üzere antrenmanlarımızı programladık. Her yaş gurubunda sporcularımız ile takımlar kurduk bu takımlarımızı antrenman disiplininden taviz vermeden çalışmalarına devam ediyor. Hedeflerimiz ulusal ve  uluslararası müsabakalarda altyapıda yetiştirdiğimiz sporcularımız ile büyük başarılara imza atmaktır.

Esenyurt Belediyesi spor müdürlüğü bünyesinde devam eden çalışmalarımızda  binlerce çocuğumuz daha sağlıklı kaliteli yaşamak için karate do çalışıyor. Fiziksel ve ruhsal olarak olgunlaşan ve gelişen çocuklarda oluşturduğumuz spor bilgi birikimi ile çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz.burada eğitimden ulaşıma kadar desteklerini bizden esirgemeyen Esenyurt  Belediye Başkanı Sayın Kemal Deniz Bozkurt’a Spor ve Ulaşım Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.

Esenyurt’lu Sporculara Madalya ve Kupaları topladı

Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübü 17 Takım İle Yıldızlar Spor Kulübü 3Takım İle Katılırken Toplamda 20 Karate takımı İle İstanbul Kulüpler Karate Şampiyonasına Esenyurt Belediyesi Spor işleri Müdürlüğü Alt Yapısı  Şampiyonaya rekor katılım sağladı. Esenyurt’lu  sporcular kazandıkları madalya ve kupalar ile yeni başarılara imza attı.

Şampiyonaya yoğun Katılım

İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğünün faaliyet programında yer alan İstanbul Kulüplerarası Takım Karate Şampiyonası Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonunda düzenlendi 10-12 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonunda düzenlenen  şampiyonaya

Şampiyonaya yoğun Katılım

Türkiye Karate Federasyonu  Başkan Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, İstanbul Karate İl Temsilcisi Sensei Altan Kalay,Sensei Ercument Tasdemir ,Sensei Cengiz Sanin , Sensei Ali Koca, SENSEİ Cengiz Tuncel SENSEİ Hasan Büyükşahin SENSEİ Remzi Ölugi SENSEİ Murat Arslanpençe SENSEİ Kazım Alpay SENSEİ büyük

#karate #karatetürk #tkf #şampiyona

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required