Dertlere Deva Geliyor

Kamil Üci Gençlik ve Spor kulübünü Ziyaret eden DEVA  Partisi Esenyurt İlçe Başkanı HALİS Kahriman, Başkan Yardımcısı Emrah Hazır, Habip Kızıldaş, Mesut bulut, Ömer Karahan, yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yörük, ziyaret  ederek  karate do çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Tarafından konuk edilen Deva Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine yönelik kısa bir konuşma yapan  Türkiye  Karate  Federasyonu Uluslararası Karate Do Hakemi  Kamil Üci,” 1983 yılından bu yana spor faaliyetlerimize  Esenyurt İlçesinde devam ediyoruz. Temel Hedefimiz Esenyurt  gençliğine  ve ülkemizin geleceğine sahip çıkmam, sağlıklı kaliteli bir hayat katkı  sunmaktır.

  • Esenyurt Sorunları İle Mutsuz

  • Siyaset Toplumu Yönetme ve İdare etme sanatıdır. Siyasetçiler evlere, sokaklara, caddelere inerek halkın  yaşadığı  sorunları tespit edip, daha sonrada projeler geliştirerek politikalarına yön vermelidirler. Esenyurt’ta kentsel olarak yanlış projelere sonucu kent yoğun göç aldı. Bu gün bir milyon nüfuslu ilçemiz Esenyurt’ta ulaşım, sağlık, eğitim, konut sorunları yaşanmaktadır. Kente yaşayan genç nüfusa rağmen kültür, sanat, spor ve  istihdam gibi büyük sorunlar ile karşı karşıyayız. Her  geçen gün yükselen enflasyonunda getirdiği  yoksulluk alabildiğine ilçemizde görülüyor. Uzun yıllardır insan kaynaklarının  doğru projeleri yönetilmemesi  yerel yönetim ve genel yönetimin karne notudur.

    Burada tüm siyasetçilere tavsiyemizdir; lütfen  gençlere sahip çıkın, akıl atölyeleri kurarak, daha çok eğitime önem veriniz. İlçemizde 929 dernek var. Bunların 127 tanesi dini dernekler. 8 tanesi gayri Müslim, toplamda il ve köy derneği sayısı 404 yabancı uyruklu 27 tane dernek var. Diğer  alanlarda  faaliyet yürüten 50 dernek var.  Esenyurt İlçemizde spor alanlarında faaliyet yürüten 101 dernek var.  101 spor derneğinin spor yapabilecek tesisi ya da  faaliyetleri sınırlı ve yetersizdir. Ulusal ya da uluslararası spor faaliyeti yürütecek tek bir tesisi olmayan ilçenin adı Esenyurttur. Spor yapmayan bir toplum ya da spora yönlendirilmeyen genç nesiller üzülerek söylüyoruz sağlıktan bahsedemeyiz. Nitekim sokaklar mutsuz insanlar ile dolu” dedi. 

  • Dertlere Deva Geliyor 

  • Esenyurt halkın yaşadığı sorunları bildirdiğini belirten, Deva  Partisi İlçe Başkanı  Halis Kahriman “Sorunlara  çözümler üretmek halkımızın daha mutlu murreffeh yaşaması için deva olmaya çalışıyoruz. Genel Başkanımız  sayın Ali Babacan’ı Tanıyorsunuz dürüst ilkeli siyaset ile Türkiye’yi deva partisinin kadroları ile yönetmeye  talibiz. Sorunlara  deva olarak için kurumları kuruluşlara  halkımıza  gidiyoruz. sizler ile bir arada olmaktan onur duyuyoruz.  Kamil Üci hocamız Esenyurt’ta emeği olan değerli bir hocamızdır. Başarıları ile gurur duyuyoruz.ilçemizi ülkemizi dünyanın bir çok ülkesinde  başarı ile temsil etmiştir. Huzurlarınızda teşekkür ediyor, hepinize başarılar diliyoruz. Ülkemiz Derin bir yoksulluk ve siyasi istikrarsızlığa doğru ilerliyor. Bu tehlikeyi görüyor biliyoruz. milletimiz devanın nitelikli kadroları ile ülkemizi  düzlüğe çıkaracaktır. Kısacası derdinize deva geliyor” dedi.

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required