ESENYURT’TA SPOR ZİRVESİ BULUŞTU

 

 

  • Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisinin Erol Olçok Kültür Merkezi’nde düzenlediği iki gün sürecek olan Spor Zirvesi’nin ilk oturumu bugün, Ritmik Jimnastik ve Kamil Üci Gençlik Ve spor Kulübü Sporcularının Karate gösterisi ile başladı.


     

  • Akademisyenleri ve katılımcıları selamlayarak açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya’nın ardından, Esenyurt Belediyesi spordan sorumlu başkan yardımcısı Ali Susuz davetlilere hitap etti. Gençlik Meclisi Başkanı Polat Bozkurt’un da davetlilere hitaben yaptığı selamlamadan sonra oturum başladı.

  • Prof. Dr. Erkut Konter, spor psikolojisi üzerine, Prof. Dr. Gazanfer Doğu, rekreasyonel faaliyetler üzerine, TRT Spor yorumcusu Alp Pehlivan spor medyası üzerine, Prof. Dr. Bilge Donuk spor yönetiminde yeni yaklaşımlar üzerine, Doç. Dr. Mehmet Soyal sporda yetenek seçimi ve güncel yaklaşımlar üzerine, Doç. Dr. Bora Çavuşoğlu spor iletişimi üzerine, Doç. Dr. Kubilay Çimen spor politikası üzerine, Doç. Dr. Gökçe Akgün yaşam boyu spor üzerine, Av. Mustafa Oğuz spor hukuku üzerine konuştuğu zirvenin ilk oturumu, bir çok başarılara imza atmış olan Namık Ekin tarafından yapılan sunum ile sona erdi.

    Gün boyu devam eden olan spor zirvesi çalıştayı, akşam saatlerinde sona erdi.

  • Kent Konseyinden Kamil Üci ’ ye ödül.

  • Türkiye karate federasyonu Uluslararası Hakemi ve Milli sporcu ve Antrenör Kamil Üci Düzenlenen Spor Zirvesinde Öğrencilerinin sunduğu karate gösterisi sonrasında Bir Teşekkür Konuşması Yaparak “bir milyonluk nüfusu ile Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Esenyurt İlçemizde 164 bin 970 İlk Öğretim Öğrencisi var. herkes gençlerin eğitim olanaklarının yükseltilmesi kültür sanat ve spor ile daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam standardı ile yetişmesi gerektiğini ifade  ediyor . Ama uluslararası standartlarda faaliyet yürütecek bir spor salonumuz yok. umuyorum ve diliyorum ki bu ilk olan spor zirvesi daha sonra bir spor festivaline dönüşür .Esenyurt’ta  çeşitli branşlarda faaliyet gösteren spor yapan tüm gençler bu festivalde bir araya gelir her spor branşı yarışmaları yapılır ve biz başarılı olan gençlerimizi de ödüllendiririz. İlçemizi daha iyi noktalara taşımak istiyorsak ulusal ve uluslararası spor faaliyetlerine olanak tanımalıyız” dedi

     

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required